21e Fiets3daagse, dag 1, start en stopt bij de Meierijsche Museumboerderij

17 jul 21e Fiets3daagse, dag 1, start en stopt bij de Meierijsche Museumboerderij

Op dinsdag 24 juli, tussen 9 en 12 uur kan er weer gestart worden voor de eerste dag van de Fiets3daagse. Vertrek en aankomstpunt dit jaar:  de Meierijsche Museumboerderij aan Meerstraat 28 in Heeswijk-Dinther. Je kunt je inschrijven voor € 3,- per dag. Een 3-dagen kaart kost € 7,50. Kinderen mogen gratis mee. Elke dag zijn er leuke dagprijzen te winnen. Iedere deelnemer krijgt een lot voor de verloting van een prachtige fiets. Die fiets wordt op de DERDE DAG verloot ! De museumboerderij maakt er een leuk feestje van. Het terrein is versierd, het terras is open voor een kopje koffie/thee of iets sterkers ! Ook worden er de beroemde boeren pannenkoeken gebakken. Levende muziek maakt het gezellig ! We rekenen op goed fietsweer !