04 Jun DE ideale locatie voor het project MUSEUMSCHATJES is de Meierijsche Museumboerderij

Heeswijk-Dinther, 4 juni 2017.  Onlangs hebben wij een folder gestuurd aan een aantal basisscholen. Daarin staan 10 redenen, waarom ons museum bij uitstek geschikt is voor het ontvangen van groepen leerlingen. Die hebben zich, medio juni 2017, weer ingeschreven voor het (gratis) project van Provincie Noord-Brabant: “Museumschatjes”. Via Erfgoed Brabant weten wij, dat er door de Brabantse basisscholen een record- aantal van 55.000 leerlingen is ingeschreven. Willen scholen die prijs stellen op toezending van de folder, even mailen naar ons info- adres, info@museumboerderij.nl . Maar bellen met Diny is ook een mogelijkheid. Je kunt haar bereiken via: 0413-291172.

Van harte welkom, ons team staat er klaar voor !!