Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.163.209.109 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
21 berichten.
Ton Vermeeren Ton Vermeeren schreef op 19 december 2015 om 10:16:
Heel mooi boek "ZIEHIER!" Hartelijke dank Provincie Noord-Brabant.
Marjon Ketelaars Marjon Ketelaars schreef op 19 april 2015 om 14:48:
Oude tijden herleven vandaag !! Erg gezellig en vanalles te doen vandaag ! top
Sinterklaas, Pieten en Americo Sinterklaas, Pieten en Americo schreef op 27 oktober 2014 om 14:48:
Wij komen graag weer op zaterdag 22 november bij jullie in de bedstee slapen. Het is altijd ZO gezellig daar. Het wordt NOG gezelliger als JIJ ook komt !
Tonny van Raaij-van Woensel Tonny van Raaij-van Woensel schreef op 17 maart 2014 om 14:48:
Op zaterdag 15 maart bezochten we met een groep van 13 personen de Museumboerderij. Wat was dat leuk en interessant. Een aantal uit onze groep herkenden de voorwerpen en de werktuigen en gereedschappen en ervaringen werden uitgewisseld. Onze gids nam ons helemaal mee naar 100 jaar geleden en we genoten ervan. Een aanrader 1e klas!
Albert en Wilma Renders Albert en Wilma Renders schreef op 27 november 2013 om 14:48:
Wat hebben we vanochtend genoten van jullie geweldige gastvrijheid! Zo maar aan mogen schuiven bij de werkploeg van vrijwilligers. Hulde voor jullie manier van samenwerken om zoiets moois voor het nageslacht levendig te houden
Jan van Beek Jan van Beek schreef op 29 mei 2013 om 14:48:
Ik las over jullie nieuwe project op zondag 16 juni: "De kindertijd van opa en oma, de jaren '50 terug van weggeweest. Wat een prachtig idee en wat een levendig programma. Ik kom zeker kijken en ik denk dat het druk gaat worden.
KansPlus Bossche Ommelanden KansPlus Bossche Ommelanden schreef op 30 september 2012 om 14:47:
Vorige week zaterdag 22 september met ongeveer 100 personen, leden en deelnemers van activiteiten van KansPlus Bossche Ommelanden (Belangen netwerk verstandelijk gehandicapten) genoten van een heerlijke midag bij de Museumboerderij. Het programma was gemaakt door Josephien (projectmangagement en evenementenorganistie)en was top. De oud hollandse spellentjes werden met vol overgave gedaan en bij de rondleidingen werd er opperbest geluisterd, de accordinonist zorgen voor de muzileke noot. Het prachtige weer noet te vergeten maakte het plaatje geheel compleet. Voor alle vrijwillgers die hieraan meegewerkt alsnog een bedankt daarvoor.
Paul Arts Paul Arts schreef op 19 augustus 2012 om 14:47:
Zojuist een rondleiding gehad. Dhr. Toon ... heeft mij een geweldige middag bezorgd, met veel kennis van zaken bracht hij de geschiedenis van de Meierij weer een beetje dichterbij. Hartelijk dank, Paul Arts
OSB Webmaster OSB Webmaster schreef op 25 juli 2012 om 14:47:
Mooi initiatief! t-shirts online
Studenten Avans Hogeschool, opleiding Sociaal Pedagogische hulpverlening Studenten Avans Hogeschool, opleiding Sociaal Pedagogische hulpverlening schreef op 28 februari 2012 om 14:47:
Bedankt voor de gastvrijheid en de openstelling van jullie prachtige boerderij waarin wij hebben mogen filmen voor een opdracht van school. Wij gaan de filmpjes aan elkaar monteren en er iets moois van maken.Jullie horen van ons Bedankt, Groeten Katelijn, Laura, Kitty, Ellen, Evi, Joris, Bo en Debby
Huub en Miranda Huub en Miranda schreef op 7 januari 2012 om 14:47:
We hebben een geweldige trouwdag gehad op de museumboerderij. Goed verzorgde lunch voor onze gasten. Zeer interessante rondleiding door de boerderij. Trouwfoto's in een perfecte omgeving. En als klap op de vuurpijl een warme sfeervolle locatie voor onze huwelijksvoltrekking. Dit alles dankzij de grandioze inzet van de vrijwilligers van de boerderij. Hiervoor willen wij jullie heel erg bedanken. Wij zijn heel trots om het 1e bruidspaar te zijn, wat hier is getrouwd. Nogmaals allen bedankt.
Joyce and Meryll VandeGroot Joyce and Meryll VandeGroot schreef op 31 augustus 2011 om 14:46:
It was fascinating to hear and see how our ancestors, who originated from this area, really lived, what they felt and did. A real highlight in our stay in Holland. Thank you guides for everything !!
Familie van der Heijden Familie van der Heijden schreef op 17 juni 2011 om 14:46:
Bedankt voor fijne ontvangst en rondleiding in dit prachtige stukje terug in de tijd.De jeugd 25/30jarige vonden het interesant om onze verhalen daar in het echt te zien! Groetjes van heel de bubs.
Trudy Versteegh Trudy Versteegh schreef op 14 april 2011 om 14:46:
Was al even niet meer bij jullie geweest. Wat hebben jullie hard gewerkt. Prachtige nieuwe wandelpaden en een supermooie karschob !!
Moniek Vergeer Moniek Vergeer schreef op 22 november 2010 om 14:46:
Met onze kindjes Sinterklaas wakker gemaakt in de oude bedstee van jullie boerderij. Wat een leuke en originele activiteit. We komen volgend jaar zeker terug, en Sinterklaas ook denk ik !
Jan van Duren Jan van Duren schreef op 13 oktober 2010 om 14:46:
De site ziet er echt geweldig uit. Is erg informatief en zeer volledig. Alle lof. We komen de nieuwe aanbouw binnenkort bewonderen. Succes met dit, speciaal voor de jeugd, waardevolle project. Jan en Renée van Duren
Jan Tiemussen Jan Tiemussen schreef op 30 augustus 2010 om 14:45:
Met onze vriendenclub jullie museum bezocht. Hartstikke leuke middag, gidsen met een mooi verhaal en een PRACHTIGE boerderij. Ben er maar zuinig op !
Wim v.d. Zanden Wim v.d. Zanden schreef op 5 juli 2010 om 14:45:
Wat een heerlijke rust...je bent even terug in de tijd. Mooie verhalen vertellen jullie gidsen. En zoveel vrijwilligers ! Geweldig, ga zo door.
installatiebedrijf traa bv installatiebedrijf traa bv schreef op 23 juni 2010 om 14:45:
mooie website en bedankt voor het plaatsen van ons logo groet w-j Traa
Paul van Dam Paul van Dam schreef op 21 juni 2010 om 14:45:
De museumboerderij bezocht. Dank voor de mooie verhalen van de gids. Zo komt geschiedenis echt tot leven ! Wat een mooi museum trouwens.