NIEUW-honderd jaar boerenleven in EEN dag

De Meierijsche Museumboerderij en De Cleefshoeve SAMEN !

Om 10.30 uur ontvangen we U bij de Meierijsche Museumboerderij, gelegen aan Meerstraat 28 in Heeswijk-Dinther met koffie en een “film van toen”. Vanaf 11.00 uur leiden wij U rond door de eeuwenoude boerderij. Boeiende verhalen over een leven van eenvoud, armoede, waarbij mens en dier onder een dak sliepen, woonden en werkten. Geen stroom, maar een grote vindingrijkheid. Tussen 12 en 1 verzorgen wij een uitstekende boerenlunch met soep.

De Cleefshoeve, gelegen aan Berkenvenseweg 2 in Heeswijk-Dinther,  ontvangt U om 13.15 uur en leidt u rond in een hypermoderne, computergestuurde eigentijdse rundveehouderij. Een bedrijf met een geautomatiseerde melkcarroussel. U zult U verbazen over de veranderingen die zich in 100 jaar hebben voltrokken op het brabantse platteland. U drinkt een kopje koffie op de stal. Tussen 15.15 en 16.00 uur besluit U met heerlijk ambachtelijk boerenijs op het terras.

Groepen vanaf 10 pers. betalen € 29,- p.p. alles inbegrepen.

Boeken kan via: 0413-291172  (Meierijsche Museumboerderij)  of  06-13229119 (De Cleefshoeve).