Romantische Trouwlocatie en foto’s maken

Trouwen… foto reportage maken………

Foto’s maken en/of trouwen in de Meierijsche Museumboerderij.

Foto’s maken in de romantische oude boerderij:

Jullie  zorgen voor de fotograaf, Wij zorgen voor de mooie eeuwenoude boerderij. Albert, onze foto-reportage-begeleider, verwelkomt je bij een romantisch brandend vuur, speciaal en met zorg aangelegd. De hele boerderij, inclusief het buitenterrein is, tijdens de reportage, voor jullie toegankelijk. Er zijn dus tijdens de met jullie afgesproken foto-reportage geen andere bezoekers ! Het huren van de boerderij kost € 75,- voor de hele reportage. Om een afspraak te maken bel je met Diny v.d. Pas, tel. 0413-291172.

Trouwen in de Meierijsche Museumboerderij

De Meierijsche Museumboerderij is een ideale plek om te trouwen. Sfeervol, eeuwenoud, romantisch en gemakkelijk bereikbaar Verharde wandelpaden op het terrein, ook voor mensen met een beperking volledig toegankelijk, gratis parkeren op het parkeerterrein naast het museum. Door onze Brabantse gemoedelijkheid voelen jullie en jullie gasten je er meteen thuis. Belangstelling ? Stuur dan even een mailtje met je wensen naar info@museumboerderij.nl of bel met ons secretariaat: 0413- 291172

Ons aanbod

• Een mooie intieme locatie, genaamd de schob, voor de huwelijksceremonie. Geschikt voor groepen tot maximaal 45 personen. (zitplaatsen) . Als gedeeltelijk  “staan”geen probleem is, kunnen er meer dan 45 mensen een plaatsje vinden.
  • Een gastheer/ gastvrouw die jullie gastvrij, in oud-Brabantse sfeer en stijl, ontvangt in onze gezellige schob.
  • Alleengebruik van schob en museum (er zijn op de afgesproken tijd geen andere gasten en we plannen je in voor maximaal 3 uur; dat is voor ceremonie en foto-reportage.
  • Gratis gebruik van het museum voor het maken van een foto-reportage.
  • Een romantisch brandend vuur in “d’n herd”.
  • Tarieven in 2017:

Voor het hierboven genoemde brengen wij in rekening: € 250,-.

Beschikbaarheid

• Maandag en Donderdag tussen 9 en 17.00 uur:  (dinsdag niet beschikbaar)
  • Woensdag tussen 12.00 en 17.00 uur:  (woensdagochtend niet beschikbaar)
  • Vrijdag tussen 9 en 17.00 uur:
  • Zaterdag tussen 9 en 13.00 uur: (van 1 april tot 1 oktober)
  • Zaterdag tussen 9 en 17.00 uur:  (van 1 oktober tot 1 april)
  • Voor wat betreft het nuttigen van koffie/ thee/ gebak enz. kunnen aparte afspraken worden gemaakt.

Ambtenaar Burgerlijke Stand

Via de website van je woonplaats (indien Bernheze, kijk je op: www.bernheze.org, vervolgens naar “loket”) regel je zelf de trouwambtenaar, je vult de trouwlocatie in en je regelt de wettelijke voorwaarden die nodig zijn voor het sluiten van een burgerlijk huwelijk.

Extra

Reserveren voor het alleen maar maken van foto’s kan ook via onderstaand formulier.

Contactpersoon *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *