SINTERKLAAS

Bij ons is Sinterklaas KNUS, GEZELLIG en  KLEINSCHALIG !

Op zondag 1 december slapen Sinterklaas, zijn Pieten en  Amerigo in de  Meierijsche Museumboerderij,  Meerstraat 28 in Heeswijk-Dinther. Sinterklaas, die in de bedstee slaapt wil graag, het liefst door “gelovige” kinderen, geholpen worden met opstaan, gymoefeningen en een ontbijtje. Het paard Amerigo mag geknuffeld en verwend worden met een lekkere wortel. Na de ontmoeting met de Sint ga je naar de karschob. Daar mag je allerlei behendigheidsspelletjes doen. Je krijgt een echt “PIETENDIPLOMA “, een glaasje ranja en een snoepzak. Voor de begeleiders is er een kopje koffie/ thee met speculaas. Omdat wij van kleinere groepen met aandacht voor ieder kind houden, moet je je van te voren inschrijven via   info@museumboerderij.nl

Entree is: gratis voor kinderen tot 2 jaar. Vanaf 2 jaar voor iedereen (ook de begeleiders) € 4,-

In je mailtje maak je

  1.  een keuze uit de volgende wektijden:10.00 uur( =vol) / 10.25/ 10.50( = vol)/ 11.15 (=vol) / 11.40 (=vol)  / 12.05/ 12.50/ 13.15/ 13.40 .
  2. Geef je de voornamen+ leeftijden op van de deelnemende kinderen.
  3. Zet er bij: het aantal begeleiders.

Je krijgt een mailtje terug met een reserveringsnummer+ ingeplande tijd+ betalingsverzoek.  Pas NA je betaling is de reservering definitief.

Van harte welkom, maar wacht niet te lang met inschrijven want VOL= ECHT VOL..

( en natuurlijk zorgen wij weer voor overheerlijke boerenpannenkoeken en eigengebakken pepernotenbrood )