TRV- winterwandeltocht 2018, start bij Meierijsche Museumboerderij

18 dec TRV- winterwandeltocht 2018, start bij Meierijsche Museumboerderij

Op zondag 30 december 2018 is iedereen weer van harte welkom bij de jaarlijkse “TRV Winterwandeltocht” .  Naast de startplaats in  Nistelrode  wordt er gestart, gepauzeerd en gefinished bij de Meierijsche Museumboerderij in Heeswijk-Dinther, Meerstraat 28. ( de 20 km-route kan ook pauzeren bij de Heische Hoeve)

Tussen 8 en 11 uur  kan er, bij de museumboerderij, ingeschreven en gestart worden voor de 20 km route. Iedereen die wil inschrijven voor de 5 en de 10 km route kan zich inschrijven tussen 8 en 12 uur. Inschrijven kost € 3,00 p.p..  Bij inschrijven ontvang je een route beschrijving en een deelnemerskaart. Je deelnemerskaart wordt afgestempeld bij de controles,  tijdens de pauze en de finish. Bij het afstempelen van je kaart ( finish) krijg je nog een paar leuke cadeautjes.

Medewerkers van de museumboerderij zorgen (voor een vriendelijk prijsje) de hele dag  voor een hapje en een drankje. Parkeren is gratis en er kan geparkeerd worden in de onmiddellijke omgeving van het museum. Parkeerwachters wijzen U de weg ! Wel hopen wij dat mensen uit de nabije omgeving met de fiets komen !

Iedereen mag foto’s maken tijdens de tocht en die opsturen naar:  marketing@vvvnoordoostbrabant.nl . Daarmee is een waardebon te winnen t.w.v. € 50,-. Die bon kan besteed worden bij “Intersport Superstore Uden “.

Overdag en na afloop is er gezellige muziek, ook de tenten zijn verwarmd voor een gezellige  NA ZIT.

Gezellig, met de hele familie, lopen door de bijzonder mooie landelijke omgeving van Heeswijk- Dinther.  Een mooiere afsluiting van 2018 kan je je niet wensen !!